Internet-yhteydet yritykselle

Toimiston ulkopuolisilla verkkoyhteyksillä tarkoitetaan Internet-yhteyttä sekä MPLS-yhteyttä eli suljetun verkon liittymää. Tarjoamme luotettavat, nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut, jotka soveltuvat kaikenlaisiin tarpeisiin aina toimistohommista palvelinsaleihin saakka. Olemme toteuttaneet verkkoyhteyksiä monessa eri nopeusluokassa ja eri verkkotekniikoilla. Valitsemme parhaan vaihtoehdon kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista. Kaapelien vetäminen esimerkiksi erilaisiin ulkoilmatapahtumiin on siis tuttua touhua.


Erilaisia verkkotekniikoita erilaisiin tarpeisiin

Löydämme vuosien kokemuksella tilanteeseen parhaiten sopivan ratkaisun, liittymän sekä tekniikan. Olemme toteuttaneet niin kupari-, kuitu- kuin mobiilitekniikkaakin hyödyntäviä yhteyksiä. Toimimme yhteistyössä kotimaisten operaattoreiden kanssa ja ratkaisuja löytyy aina yhden toimipisteen toimituksesta laajoihin ympäristöihin ulkomaita myöden. Vastaamme myös etätyötarpeisiin ja ratkaisumme ovat aina tietoturvallisia. Tarjoamme myös IT-tukea tarpeen mukaan.

Tietoturvallisia verkkoyhteysratkaisuja

Verkkoratkaisut onnistuvat joustavasti ja turvallisesti. Ylläpitoratkaisumme sisältävät verkkojen jatkuvan valvonnan, jolloin pystymme ennakoimaan mahdolliset häiriötekijät ennen niiden näkymistä käyttäjälle asti. Teemme vikatilanteissa asiakkaidemme puolesta myös jatkuvaa yhteistyötä operaattoreiden kanssa.


Kiinnostuitko verkkoyhteysratkaisuista?

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö. Palaamme pian asiaan!

Ota yhteyttä »

Petri Perkiö

+358 (0)50 594 1122

« Paluu

Suosittelijat

30.5.2016

Maintpartner – kumppani teollisuuden kunnossapitoon

Maintpartner on Suomen johtavia teollisuuden kunnossapidon toimijoita. Yritys tarjoaa joustavaa käytön resursointia sekä asennus- ja erikoispalveluita. Maintpartner toimii pääsääntöisesti energia-,...

Lue lisää »


CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!