Palveluvaihde

Palveluvaihde on käytännössä pilvipalveluna toimitettava puhelinjärjestelmä ja mobiilivaihteen laajennettu versio. Palveluvaihteeseen voidaan liittää älypuhelimien lisäksi IP- sekä työasemapuhelimet (ohjelmistona tietokoneessa).

Palveluvaihde on viestintäratkaisu, jolla parannat tavoitettavuutta eivätkä asiakaspuhelut jää epähuomiossa hoitamatta. Palvelu on sopiva ratkaisu myös silloin, kun yrityksellä on useampi toimipiste tai toimintaa myös ulkomailla.


Palveluvaihde on turvallinen ja helppokäyttöinen ratkaisu

Palveluvaihteen avulla parannat tavoitettavuuttanne sekä asiakaspalvelun laatua ilman laitehankintoja. Voit valita monipuolisista liittymätyypeistä yrityksellesi sopivimmat vaihtoehdot. Vaihdepalveluun on integroitavissa käytössä olevat sovellukset, kuten CRM-järjestelmä sekä Outlook-kalenteri. Avoimet rajapinnat mahdollistavat palvelun integroitavuuden helposti ja nopeasti. Tietoturva on huomioitu kaikilla palvelun eri osa-alueilla.

Palvelu soveltuu kaiken kokoisille yrityksille

Palveluvaihde on ratkaisu muutaman työntekijän yrityksistä suuriin organisaatioihin saakka. Käyttäjien määrä on muutettavissa tarpeen mukaan ja lisäpalveluita on käytössä ketterästi. Palveluvaihde soveltuu hyvin yrityksille, joilla on useita toimipisteitä tai toimintaa kotimaan ulkopuolella. Asennus käy helposti eikä vaadi suurempia investointeja. Palveluun on liitettävissä erityyppisten liittymien sekä päätelaitteiden lisäksi vastaus- ja välityspalvelut. Alaliittymien määrää voidaan muuttaa tarpeen mukaan ja kauttamme onnistuu useamman toimipisteen yhdistäminen kustannustehokkaasti.


Yhtenäistä ja johdettua viestintää läpi yrityksen

Nopea ja edullinen käyttöönotto

Helppokäyttöinen ja tietoturvallinen vaihtoehto

Joustava hinnoittelu


Peruspalvelupaketimme sisältää mm.

Mobiilialaliittymät ja asiakaspalvelusarjat
Verkkokapasiteetti puhelinliikenteen hoitamiseksi
Yrityskohtainen tiedote
Kommunikaatioratkaisun valvonta
Huolto neljän tunnin vasteajalla arkisin klo. 08:00 – 16:00

Kiinnostuitko palveluvaihderatkaisusta?

 

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö. Palaamme pian asiaan!

 

Ota yhteyttä »

 

Petri Perkiö

+358 (0)50 594 1122

« Paluu

Suosittelijat

30.5.2016

Maintpartner – kumppani teollisuuden kunnossapitoon

Maintpartner on Suomen johtavia teollisuuden kunnossapidon toimijoita. Yritys tarjoaa joustavaa käytön resursointia sekä asennus- ja erikoispalveluita. Maintpartner toimii pääsääntöisesti energia-,...

Lue lisää »


CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!