Tammenlehvän Perinneliitto vaalii veteraanien perinteitä

Tammenlehvän Perinneliiton tarkoituksena on hoitaa ja vaalia Suomen vuosina 1939-1945 käymien sotien ja niiden veteraanien perinteitä. Toiminnan painopiste on valtakunnallisesti merkittävän perinneaineiston ja veteraanisukupolven arvojen vaalimisessa.

Liiton perustajajäseniä ovat Sotainvalidien Veljesliitto, Suomen Sotaveteraaniliitto, Rintamaveteraaniliitto ja Rintamanaisten Liitto. Tammenlehvän perinneliittoon kuuluu kaikkiaan seitsemän järjestöä.

Yhteistyö Tammenlehvän Perinneliiton ja sitä kautta Suomen Sotaveteraaniliiton kanssa alkoi noin kymmenen vuotta sitten puheratkaisujen tarjouskilpailutuksen myötä. Olemme toimittaneet järjestöille verkkosivut, vaihdeliittymät, puhelinjärjestelmät, puhelimet, työasemat sekä verkkoyhteydet. Lisäksi CRM-järjestelmä on tullut kauttamme ja olemmekin olleet mukana kehittämässä sen käyttöä. Tarjoamme myös IT-lähi- sekä etätukea aina tarpeen vaatiessa.

Suomen Sotaveteraaniliiton, Tammenlehvän Perinneliiton ja Veteraanivastuun verkkosivu-uudistus tuli alkutalvesta 2016 ajankohtaiseksi ja toteutimme keväällä uudet kotisivut päivitetyllä verkkokaupalla. Uudistuksen taustalla oli tarve saada nykyaikaiset, responsiiviset sivut sekä helppokäyttöinen verkkokauppa, joka palvelee entistä paremmin sivukävijöitä. Huomioimme suunnittelussa myös järjestön sosiaalisen median tarpeet.

Suomen Sotaveteraaniliiton ja Integralin yhteistyö on mahdollistanut pitkäjänteisen yhteisen työskentelyn, jossa tunnemme toistemme toimintatavat ja tarpeet hyvin. Pystymme vastaamaan tarpeisiin nopealla aikataululla ja joustavasti.

sotaveteraaniliitto_logo referenssi

tammenlehva_logo referenssi

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!