Lähiverkkoratkaisut yritykselle

Toimiston sisäverkko eli lähiverkko tai paikallisverkko (LAN, Local Area Network) on rajatun alueen nopea tietoliikenneverkko. Verkko yhdistää pienehköllä alueella sijaitsevat tietokoneet, tulostimet sekä muut laitteet toisiinsa. Lähiverkon välityksellä kukin verkkoon liitetty laite voi olla yhteydessä mihin tahansa muuhun saman verkon laitteeseen. LAN soveltuu erinomaisesti toimiston sisäiseen käyttöön.


Tietoturvallinen lähiverkko asiantuntevalla suunnittelulla

Turvallinen ja asiantuntemuksella suunniteltu lähiverkko helpottaa työskentelyä ja on tietoturvallinen käyttää. Langaton verkko vaatii tietoturvaosaamista ja tarkkaa suunnittelua, sillä väärin asennettu tai konfiguroitu tukiasema voi vaarantaa yrityksen tietoturvan.

Verkkoratkaisuja on useita erilaisia, mutta autamme asiakkaitamme valitsemaan parhaimman vaihtoehdon kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Rakennamme rinnakkain sekä kiinteitä että langattomia verkkoja. Palveluihimme sisältyy lisäksi  jatkuva valvonta, kapasiteetin seuranta sekä vikailmoitukset operaattorin suuntaan. Saat meiltä verkkopalvelut kokonaisratkaisuna sisältäen kaiken aina laitteista ja kytkimistä asennus- ja ylläpitopalveluihin.

Verkkoratkaisut huolettomana palveluna sisältävät:

1. Verkkoratkaisun kartoitus ja suunnittelu
2. Asennus ja käyttöönotto
3. Jatkuva ylläpito ja tietoturvapalvelut
4. Säännöllinen dokumentointi

Tiesithän, että tarjoamme myös yrityksen ulkopuoliset verkkoyhteydet?

Lue lisää »

Kiinnostuitko lähiverkkoratkaisuista?

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö. Palaamme pian asiaan!

Ota yhteyttä »

Petri Perkiö

+358 (0)50 594 1122

« Paluu

Suosittelijat

20.9.2016

Hairmail – luotettava kampaamoalan tukkuliike

Hairmail Oy on vuonna 1993 perustettu pohjoismainen kampaamotukku, joka palvelee kauneusalan ammattilaisia sekä alan opiskelijoita. Yhteistyömme Hairmailin kanssa alkoi parisen vuotta sitten, joll...

Lue lisää »


CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!