Haussa AD / graafinen suunnittelija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Pohjois-Tapiolaan Espooseen vauhdikasta visuaalisen alan ammattilaista. Oletko omimmillasi graafisen suunnittelun visuaalisessa maailmassa ja palat halusta kehittää taitojasi entisestään? Löydätkö itsestäsi myös ripauksen fronttidevaajaa tai ainakin haluaisit oppia aiheesta lisää?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sisältäen sekä digi- että printtipuolen toteutusten suunnittelua ja tuotantoa. Toivomme, että osaamisesi on loistossaan erityisesti nettisivujen ja muiden digipuolen hommien suunnittelussa.

Meidän toimistolta löytyy loistavia ohjelmistokehittäjiä ja toivoisimme, että kommunikointi hoituu luontevasti myös heidän kanssaan. Puhut siis ohuesti koodia ja ymmärrät mitä toimivat kotisivut kätkevät taakseen. Mikäli et juuri nyt osaa sanoa mikä ero on PHP:lla tai CSS:lla – ei huolta. Arvostamme ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoja, oppimishalukkuutta sekä itseohjautuvuutta.

TYÖTEHTÄVÄT

Työssäsi suunnittelet ja tuotat erilaisia myynti- ja markkinointimateriaaleja sekä kehität WordPress-verkkosivujamme. Osallistut toisinaan myös asiakkaiden verkkosivuprojekteihin. Odotamme sinulta visuaalista silmää sekä itsenäistä, oppimishaluista otetta työhön. Osaat tarttua hommiin ja priorisoida tärkeimmästä alkaen. Positio on kehittyvä, kuten sinäkin.

ODOTAMME SINULTA

Sinulla on muutaman vuoden kokemus visuaalisen sisällönsuunnittelun ja -tuotannon työtehtävistä sekä ymmärrystä organisaation sisäisistä hankkeista. Markkinoinnissamme on korkea omavaraisuusaste, joten projektit eri työvaiheineen toteutetaan ensisijaisesti omia henkilö- sekä tuotantoresursseja hyödyntämällä.

Toimenkuvassasi tulet olemaan keskeisimpien työtehtäviesi tiimoilta itseohjautuva, ongelmanratkaisutaitoinen sekä kehityshakuinen. Sinulta löytyy halua ja valmiuksia uusien työkalujen, toimintatapojen sekä menetelmien omaksumiselle.

Tunnet olosi kotoisaksi myös asiakasrajapinnassa ja pyrit edistämään toiminnallasi Integralin asiakassuhteiden kehittymistä. Hyvät tiimityötaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn, joustavuus ja oivallus asiakkuudesta kaiken toiminnan keskiössä ovat tehtävässä menestymisen ehdoton edellytys. Arvostamme alaan liittyvää koulutusta, mutta kokemuksesi ja persoonasi ratkaisevat valinnan.

TARVITAAN AINAKIN

• Sisältöjen visuaalinen suunnittelu, konseptointi sekä toteutus eri mediakanaviin (verkkosivut, sosiaalisen median kanavat, painomateriaalit jne.)
• Keskeisten Adobe Creative Suite -sovellusten hallinta PC/Win- tai Mac/OS X -ympäristöissä
• Valokuvauksen, kuvankäsittelyn sekä kuvan rakentamisen perusteet
• Videokuvauksen, videoeditoinnin, animaation sekä liikkuvan kuvan perusteet
• Kokemusta WordPress-julkaisujärjestelmän sisällönhallinnasta, liitännäisistä sekä teemojen kehityksestä
• MS Office (Word, Excel & Powerpoint) perusteet

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoja tehtävästä: markkinointi- ja viestintäpäällikkö Hanna Siimes, p. 044 535 0661

Lähetäthän hakemuksesi, osaamistasi parhaiten kuvaavan CV:n sekä palkkatoiveesi viimeistään pe 1.3.2019 sähköpostitse hanna.siimes@integral.fi Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Integral on espoolainen ICT-talo. Autamme asiakkaitamme digimuotoilussa sekä yrityskulttuurin muutoksessa yhdistämällä ihmiset, tiedon ja teknologian.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!