Haussa markkinoinnin ja viestinnän osaaja

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Pohjois-Tapiolaan Espooseen vauhdikasta markkinoinnin ja viestinnän osaajaa, joka innostuu haasteista ja tarttuu tuumasta toimeen. Integral on espoolainen softa- ja ICT-talo

Oletko intohimoinen markkinoinnin ja viestinnän tekijä? Hyvä, koska etsimme juuri sinua toteuttamaan yrityksemme markkinointia ja viestintää. Integralilla pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksemme markkinointia ja yhdessä designerin kanssa.

Tykkäät sisällöntuottamisesta ja ottaisit innostuneena haltuusi Integralin sisäiset ja ulkoiset viestintäkanavat. Tehtävässä saisit hyödyntää täydellä sydämellä koko osaamistasi sekä kehittää itseäsi.

Integralilla tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työnkuvan sekä hauskan, ammattitaitoisen työporukan. Saat lähityöpariksesi designerin, ohjelmistokehittäjät, myynnin että muut yrityksemme tiimit. Markkinointitiimin työnkuvaan kuuluu myös yritys- ja työnantajamielikuvan kehittäminen ja näihin liittyvien suunnitelmien toteuttaminen.

ODOTAMME SINULTA

Sinulla on kokemusta sisällöntuottamisesta, sosiaalisesta mediasta, nykyaikaisten markkinointikanavien ja –tekniikoiden hallitsemisesta. Palat halusta ymmärtää erilaiset kohderyhmien muodostumisperusteet ja tarpeet.

Tunnet olosi kotoisaksi myös asiakasrajapinnassa ja pyrit edistämään toiminnallasi Integralin asiakassuhteiden kehittymistä. Aikaisempi työkokemus ja palvelumuotoiluosaaminen on ehdotonta plussaa! Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin, että olet motivoitunut ja oikea persoona tiimiimme.

Olet kiinnostunut digimarkkinoinnin maailmasta ja sinulla on halua ottaa selvää myös tulevaisuuden mahdollisuuksista. Arvostamme ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoja, oppimishalukkuutta sekä itseohjautuvuutta. Toivomme myös kiinnostusta teknologia- ja ohjelmistoalaa kohtaan.

Eduksi katsomme myös kokemuksen Leedfeeder, Mailchimp, Analytics, Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Creative cloud, Slack tai WordPress ohjelmistoista.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoja tehtävästä: Anne Ebeling, anne.ebeling@integral.fi


Lähetäthän hakemuksesi sekä osaamistasi parhaiten kuvaavan CV:n viimeistään 22.4.2019 sähköpostitse rekrytointi@integral.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Käymme hakemuksia läpi mahdollisimman pian, ja teemme päätöksen heti oikean löydettyämme. Pidä kiirettä!

Autamme asiakkaitamme digitalisoitumisessa sekä yrityskulttuurin muutoksessa yhdistämällä ihmiset, tiedon ja teknologian. www.integral.fi

 

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!