Hairmail – luotettava kampaamoalan tukkuliike

Hairmail Oy on vuonna 1993 perustettu pohjoismainen kampaamotukku, joka palvelee kauneusalan ammattilaisia sekä alan opiskelijoita.

Yhteistyömme Hairmailin kanssa alkoi parisen vuotta sitten, jolloin yritys etsi yhteistyökumppania uusien työasemien toimittamiseen, palvelinten ylläpitoon sekä koko IT-ympäristön hallintaan. Hairmailin palvelimet sijaitsevat virtuaalipalvelinympäristössä muutamia fyysisiä palvelimia lukuunottamatta. Ylläpidämme molempia palvelinympäristöjä, joita valvomme, varmuuskopioimme ja päivitämme säännöllisesti.

Vastaamme myös Hairmailin toimipisteiden IT-tuesta, johon kuuluu niin lähi- kuin etätukikin. Toimitamme aina tarpeen mukaan uudet työkoneet eri toimipisteisiin. Lisäksi olemme hoitaneet lähi- ja dataverkot eri toimipisteiden välille, joiden häiriöttömästä toiminnasta myös huolehdimme.

Yhteistyö on tuonut Hairmailille kustannustehokkuutta, sillä keskeisimmät palvelut saadaan nyt saman katon alta. Tiivis yhteistyö luo mahdollisuuksia kehittää toimintamalleja edelleen ja tuo Hairmailille uusia ajatuksia, niin verkon kuin palveluidenkin, käytettävyyden suhteen. Pystymme varmistamaan toiminnan sujuvuuden lyhyelläkin varoitusajalla, joka tuo joustavuutta Hairmailin liiketoimintaan.

”Integralin asiantuntemus ja pitkä kokemus on tuonut toimintaamme joustavuutta ja ennakoitavuutta.”


Hairmail Oy
Virpi Nyman, Supply Chain Manager

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!