Kanervakoti – ympärivuorokautista hoivaa

Kanervakodin toiminta alkoi jo ennen sotia Karjalan Kannaksella, jolloin vanhainkotia ylläpitivät yksityishenkilöt, sittemmin yhdistys. Kanervakoti on todettu useissa laatumittauksissa ja seurannoissa laadukkaaksi ja viihtyisäksi vanhusten hoivakodiksi. 1960-luvulta lähtien Kanervakoti toiminut Espoon Westendissä.

Kanervakodin ja Integralin yhteinen taival alkoi muutama vuosi sitten Kanervakodin tilojen ja asukaspaikkojen laajennuksen myötä, josta seurasi samalla IT-palveluiden tarjouskilpailutus. Integralin tarjoama kokonaisuus vastasi parhaiten Kanervakodin tarpeita ja yhteistyö niin palvelimien, työasemien, verkon kuin IT-tuenkin osalta alkoi nopeasti. Kanervakodin asukasviihtyvyyden ja palvelun yhtenä tekijänä ovat luotettavat verkkoyhteydet, joita hyödynnetään niin hoivakodin TV-palveluiden kuin henkilökunnankin tiedonsiirtoon liittyvissä tapahtumissa. Vuosien saatossa olemmekin yhdessä kehittäneet sekä infrapuolta että palveluprosesseja.

Tiivis yhteistyömme mahdollistaa myös jatkuvan kehitystyön. Mietimme yhdessä minkälaisilla uusilla palveluilla ja työkaluilla voimme parantaa Kanervakodin asukastyytyväisyyttä sekä työntekijöiden työssäviihtyvyyttä entisestään. Viimeisimpinä projekteina olemmekin ottamassa käyttöön SIILO-toiminnanohjausjärjestelmän, jota kautta esimerkiksi hoitohenkilökunnan sijaisuuksia voidaan hallinnoida nopeasti ja luotettavasti.

Asukasviihtyvyyden sekä tiedonkulun parantamiseksi on tällä hetkellä lisäksi suunnitteilla yhteisiin tiloihin asennettavat näytöt, joista asukkaat saisivat aina ajantasaista tietoa niin päivän lounaslistasta kuin yhteisistä tapahtumistakin.

”Asiakkaana minua on aina kuunneltu ja annettu asiantuntevia neuvoja. Palvelu on ystävällistä, nopeaa ja asiakasta arvostavaa. Ratkaisut ovat toimineet. Suosittelen lämpimästi!”

Kanervakoti-Kanervahemmet ry
Sari Isokorpi, Kanervakodin toiminnanjohtaja

Kanervakoti_referenssi _logo

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!