Laattapiste Collection on Suomen johtava kylpyhuoneiden erikoisliike

Laattapiste Collection on tunnettu suomalainen brändi, joka yhdistetään korkealuokkaisiin kylpyhuoneisiin. Tuotemerkin omistaa Laattapiste Oy, jonka toimintaperiaatteisiin kuuluu laadun vaaliminen niin omassa työssä kuin yhteistyökumppanien valinnassa.

Johtavaan asemaan pääsy on edellyttänyt Laattapisteeltä määrätietoista ja sinnikästä työtä sekä henkilöstön työn tukemista parhailla mahdollisilla työkaluilla. Yhdeksi tärkeimmäksi työkaluksi on osoittautunut Integralin toimittama EasyBI -raportointiohjelmisto, jonka yhtiön johto hankki vuonna 2005 liiketoiminnan ohjaamiseksi ja päätöksenteon tueksi.

”Tutustuimme usean eri toimittajan ratkaisuihin, mutta valinta oli lopulta helppo. Tiesin, mitkä olivat meidän tarpeemme ja Integralin järjestelmästä löytyi suora vastine tarpeisiimme”, Laattapiste Oy:n varatoimitusjohtaja Petteri Haru muistelee.

Laattapisteellä on käytössä kaikkiaan 15 eri tietojärjestelmää. Yhtiö käyttää mm. toimitusten logistiikan ja laskutuksen hallintaan ERP-toiminnanohjausjärjestelmää ja myyjien toiminnan seurantaan sekä henkilöresurssien hallinnointiin CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmää.

”EasyBI on älykäs ohjelmisto. Sen avulla pääsemme syvällisesti ja yksityiskohtaisesti analysoimaan eri tietojärjestelmien tuottamia tietoja. Juuri tämä asia oli aiemmin ongelma, kun yritimme lukuisista eri tietojärjestelmistämme kaivaa ajankohtaista tietoa mm. materiaalivirroista, asiakaskontakteista ja myynnin kehityksestä. Aika on rahaa eikä sitä kannata tuhlata toimimattomien tai kankeiden järjestelmien kanssa askarteluun”, Haru painottaa.

laattapiste-logo

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!