Maintpartner – kumppani teollisuuden kunnossapitoon

Maintpartner on Suomen johtavia teollisuuden kunnossapidon toimijoita. Yritys tarjoaa joustavaa käytön resursointia sekä asennus- ja erikoispalveluita. Maintpartner toimii pääsääntöisesti energia-, elintarvike-, metalli- ja kemianteollisuudessa työllistäen Suomessa noin 1000 henkilöä.

Integralin ja Maintpartnerin yhteistyö alkoi jo kymmenisen vuotta sitten dataverkon toimituksella kaikkiin yrityksen toimipisteisiin. Käytännössä verkon kautta siirtyy kaikki tarpeellinen tieto aina huoltomiesten keikkatiedoista kirjaustietoihin. Lisäksi olemme toimittaneet puhelinjärjestelmän kattavilla vastaus- ja välityspalveluilla. Puhelinjärjestelmä toimii yksinkertaisesti yhdellä palvelunumerolla, johon vastaa kulloinkin vuorossa oleva huoltomies tai asiakasvastaava. Lisäksi sisäistä puhelinluetteloa käytetään intranetin tukena sisäisenä puhelinluettelona, josta löytyy kaikki tarvittavat henkilöstötiedot.

”Yrityksemme on kasvanut voimakkaasti mm. yritysostojen kautta, tässä yhteydessä tietoliikennekin on pitänyt saada integroitua yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Integralin ratkaisun avulla olemme saaneet tietoliikenteen hankinnan ja hallinnan huomattavasti helpommaksi. Myös nopeutta ja joustavuutta löytyy vaativissa tilanteissa. Asiantuntevan kumppanin kanssa on helppo asioida. Erityistä helposta IT-kustannusten hallintaan tuo Integralin tuottama kustannuspaikkakohtainen laskutuspalvelu.”

Maintpartner Oy,
Ari Pönkkä, IT-päällikkö

Yhteistyön tuloksena huomattiin tarve myös videoneuvottelupalveluille, jotka otettiin pian käyttöön keskitetysti Suomessa, Puolassa sekä Ruotsissa. Palvelua voidaan hyödyntää myös oman työkoneen kautta käytäviin videoneuvotteluihin. Huolehdimme lisäksi Maintpartnerin IT-ja käyttötuesta sekä Maintpartner Flow-tuesta, joka on automatisoitu IT- ja mobiiliteknologiaa hyödyntävä tilaus- ja toimitusprosessi.

”Voimme keskittyä turvallisin mielin omaan liiketoimintaamme eikä meidän tarvitse seurata jatkuvasti mitä IT-maailmassa tapahtuu. Integral on toimittajariippumaton, joten tiedämme että saamme aina meille parhaiten sopivat ratkaisut. Pitkä yhteistyö on tuonut mukanaan vahvan ymmärryksen toistemme liiketoiminnasta, joten pystymme ennakoimaan ja kehittämään toimintaa avoimesti. Integralin palvelutaso on korkea ja voimme aina luottaa siihen että hommat hoituu sovitusti, joista viimeisin on Help Desk-ratkaisut. Puhelimeen vastaakin aina jo tutuksi tulleet yhteyshenkilöt.”

Maintpartner Oy,
Ari Pönkkä, IT-päällikkö

maint-partner_referenssi

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!