Nissan Nordic Europe Oy uudisti myyntiraportointinsa EasyBI:n avulla

Nissan Nordic Europe Oy on vuonna 2005 perustettu, Nissan Europen omistama yritys, joka vastaa autojen maahantuonnista ja jälkimarkkinoinnista Pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

”Eri maissa käytössä olleet erilaiset tietojärjestelmät vielä hankaloittivat tiedonkeruuta ja analysointia. Totesimme raportoinnin tehostamisen olevan välttämätöntä ja ryhdyimme tutkimaan tarjolla olevia vaihtoehtoja”, jälkimarkkinoinnin myyntipäällikkö Timo Nummela kertoo.

Yksikössä aiemmin käytössä ollut myynnin raportointijärjestelmä koostui puhtaasti MS Excel -pohjaisista dokumenteista, joiden käsittely sitoi runsaasti henkilöresursseja ja aikaa. ”Arvioimme 3-4 vaihtoehtoa, joista Integralin tarjoama järjestelmä vaikutti järkevimmältä ja mikä tärkeää, siihen sisältyi myös paikallinen tuki” Nummela kertoo.

”Kun omat tarpeet ja tavoitteet on tarkkaan mietitty ja niiden toteuttaja huolella valittu, lopputulos on odotusten mukainen. Suunnitelmat sujuivat ongelmitta ja järjestelmän käynnistäminen oli kaikin puolin vaivatonta. Tavoitteiden toteutuivat 110-prosenttisesti” Nummela kuvailee.

Järjestelmä on myös Nissanilla todettu loppukäyttäjän näkökulmasta helpoksi käyttää. Lisäksi standardisoidut raportit ovat kaikissa maissa luettavissa täsmälleen samanlaisina ja reaaliaikaisina saatavilla yötä päivää.

Nummelan mukaan mahdollisuus keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen on raportointijärjestelmän täydellisen ulkoistamisen merkittävin etu. ”Raportoinnin ylläpito ei sido henkilöresurssejamme eikä meidän tarvitse huolehtia ohjelmistopäivityksistä. Kun vielä yhteistyö Integralin kanssa on toiminut todella hyvin, enempää emme voisi odottaa”, Nummela vakuuttaa.

nissan-logo

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!