Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on täynnä iloa, ystäviä ja elämyksiä

Iloa, ystäviä ja elämyksiä. Partiotoiminnan tavoitteena on tukea lasten ja nuorten kasvua. Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Suomessa on noin 725 partiolippukuntaa. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on noin 45 miljoonaa yli 200 maassa.

Suomen Partiolaisten ja Integralin yhteinen taival alkoi kymmenen vuotta sitten. Partiolaiset etsivät yhteistyökumppania, joka tarjoaa järjestölle perustietotekniikan ja sen käyttämistä tukevan henkilökohtaisen asiakaspalvelun. Integral tarjoaa Suomen Partiolaisille kaikki palvelut ketterästi yhdestä paikasta.

Toimitamme Suomen Partiolaisille ICT-palveluja, kuten puhepalvelut ja -ratkaisut, IT-palvelut (HelpDesk, etä- ja lähituki) sekä IT-infrapalvelut. Olemme rakentaneet Suomen Partiolaisten ja partiopiirien toimipisteitä yhdistävän ja yhteistyötä vahvistavan verkon. Huolehdimme partiotyöntekijöiden työasemista ja puhelimista sekä muusta laitekannasta avaimet käteen -periaatteella. Autamme tarvittaessa myös palveluiden kilpailuttamisessa.

”Järjestötyö vaatii liikkuvaa (mobiilia) työtä tukevia palveluja ja ratkaisuja. Arvostamme Integralin kaltaista kumppania, joka suunnittelee kanssamme partiotyöntekijöiden luotettavat, turvalliset ja tarkoituksenmukaiset työvälineet. Kun ne ovat kunnossa, voimme käyttää aikamme parhaalla mahdollisella tavalla partiolippukuntien tukemiseen ja lasten ja nuorten partioharrastuksen kehittämiseen.”

Suomen Partiolaiset,
Mikko Lehtonen, Hallintopäällikkö

Artikkelin kuva: Suomen Partiolaiset / Joel Forsman

suomen-partiolaiset_100x60

<< Palaa edelliselle sivulle
OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!