TMG Events tarjoaa VIP-tapahtumapaketteja yrityksille

TMG Events Oy tuottaa, toteuttaa ja markkinoi yrityksille VIP-paketteja urheilu- ja viihdetapahtumiin. Yritys on perustettu syksyllä 2016 ja sen tiimiläisillä on yli 10 vuoden kokemus tapahtumatuotannosta.

Ensimmäisenä toimintavuotenaan TMG Events Oy on toteuttanut jo mm. perinteisen Karjala-turnauksen sekä Vain Elämää-konsertin VIP-tapahtumat. Parhaillaan markkinoinnin piirissä ovat tulevat Lentopallon Maailmaanliigaottelut Hartwall Arenalla kesäkuussa 2017 sekä monet muut upeat tilaisuudet.

Integral on ollut alusta alkaen mukana TMG Eventsin toiminnassa IT-palveluiden toimittajan roolissa. Yritys luotti osaamiseemme myös IT-lähituen järjestämisessä. Valintamme yhteistyökumppaniksi tuntui luontevalta, sillä osa väestämme oli yrityksen perustajajäsenille jo entuudestaan tuttuja. Ammattitaitoinen ja henkilökohtainen palvelu oli vakuuttanut TMG Eventsin henkilökunnan, joten yhteistyö sai jatkoa mukavissa tunnelmissa.

TMG Events on ollut erityisen tyytyväinen valittuihin puheratkaisuihin sekä verkkoyhteyksiin, jotka ovat vastanneet täysin heidän tarpeitaan ja olemme pysyneet annetussa budjetissa ja aikataulussa. Sähköpostijärjestelmäksi valittiin monipuolinen Microsoft Office 365.

Suunnittelimme vastaperustetulle yritykselle lisäksi kotisivut ja alustaksi valikoitui WordPress sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Lähdimme suunnittelutyössä ajatuksesta, että tärkeintä on saada sivut verkkoon ja yritys maailmankartalle mahdollisimman pian. Ensimmäinen kotisivuversio suunniteltiinkin yhdeksi selkeäksi sivuksi, jossa kerrottiin lyhykäisyydessään yrityksen tarina sekä yhteystiedot. Sivut laajenivat myöhemmin kattavammaksi kokonaisuudeksi.

Kotisivujen tuotannon lisäksi sovimme yhteisistä koulutustilaisuuksista, joissa läpikäymme yhdessä kuinka kotisivuja päivitetään sekä ylläpidetään TMG Eventsin toimesta. Suunnittelimme lisäksi yrityksen muuhun ilmeeseen sopivat sähköpostipohjat, joita hyödynnetään asiakasviestinnässä.

”Voimme lämpimästi suositella Integralia varmana ja luotettavana palveluiden tuottajana. Varsinkin harvoissa ilmenneissä ongelmatilanteissa emme ole koskaan jääneet pulaan vaan saaneet välitöntä apua. Myös nykypäivänä harvinaisempi henkilökohtainen palvelu on vakuuttanut meidät oikeasta valinnasta.”

TMG Events
Marika Miettinen, Partner

tmg-events-referenssilogo

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!