Varmuuskopiointipalvelut

Varmuuskopioinnilla huolehditaan että tietokoneen, kovalevyn tai palvelimen hajotessa kaikki tiedostot ovat visusti tallessa. Yritykset vakuuttavat laitteistot, mutta tärkein omaisuus eli sisältö jää usein huomioitta.

Automaattinen, verkon yli tapahtuva varmuuskopiointi on helppo ja kustannustehokas tapa varmistaa tietojen saatavuus kaikissa tilanteissa. Vahingon sattuessa tiedot on palautettavissa helposti ja nopeasti. Autamme varmuuskopioinnin laajuuden määrittämisessä, mutta tarvittaessa kaikki yrityksen koneet saadaan varmuuskopioinnin piiriin.

Kotimaiset konesalit ja helppo käyttöönotto

Varmuuskopiointipalvelumme tallentaa tiedostot turvallisesti suomalaisissa konesaleissa sijaitseville varmistuspalvelimille. Backup IT-palvelun asentaminen tietokoneelle tai palvelimelle on helppoa ja varmuuskopiointi alkaa automaattisesti. Palvelu säilyttää tiedostojen versiohistorian, jolloin eri versioiden palauttaminen onnistuu vaivattomasti.

Palvelumme varmuuskopioi tiedostot työasemalta automaattisesti, jolloin sinun tarvitsee vain asentaa ohjelma sekä valita varmistettavat tiedostot. Backup IT-palvelumme tukee sekä Windows- että Mac -työasemia. Kaikki varmistustiedot siirretään aina salatussa muodossa.

Backup IT-palvelullamme varmistat myös palvelinten toiminnan vahingon sattuessa. Meillä on laaja tuki eri ohjelmille, tietokannoille sekä käyttöjärjestelmille. Palvelu tukee sekä Windows- että Linux -palvelimia.

 

Kokeile Backup IT-palvelua maksutta 30 päivää!

Lataa ilmainen 30 päivän kokeiluversio varmuuskopiointipalveluistamme.

KOKEILE MAKSUTTA

Ohjeet

Ohjelmiston asennus | Ohjelmiston käyttö

 

Tiedostojen nopea palauttaminen

Voit tarvittaessa palauttaa dokumentit ja tiedostot nappia painamalla tai helpon selainkäyttöliittymän kautta. Varmuuskopioinnin piiriin saadaan tarvittaessa kaikki yrityksen koneet, jolloin mukana ovat kaikki tärkeät tiedot, kuten esimerkiksi laskutus, kirjanpito, sähköpostit, sopimukset ja projektisuunnitelmat.

Tietoja voidaan palauttaa joko laite (palvelin, työasema jne.) kerrallaan tai vaihtoehtoisesti tiedostoittain, mikäli haluttu tietosisältö on menetetty esimerkiksi tallentamalla uutta tietoa vanhan päälle. Palvelumme hyödyntää In-File Delta -tekniikkaa, joka päivittää suurista tiedostoista vain muuttuneen sisällön. Näin koko tiedostoa ei aina tarvitse ladata alusta saakka varmuuskopiointia tehdessä.

Support Cloud & Local Destinations Työasema Palvelin
AhsayCBS storage x x
Aliyun x x
Amazon S3 & Amazon Cloud Drive x x
Amazon AWS Compatible Storage x x
CTYun x x
Dropbox x x
Google Cloud Storage & Google Drive x x
Microsoft Azure x x
Microsoft OneDrive / OneDrive for Business x x
OpenStack x x
Rackspace x x
FTP / SFTP x x
USB drive / local drive / mapped network drive x x

 

Backup Various Data Types Työasema Palvelin
File x x
IBM Lotus Notes x x
Outlook / Outlook Express / Windows Live Mail x x
Windows System x x
IBM Lotus Domino x
Microsoft Exchange Server (database, brick-level, DAG) x
Microsoft SQL Server x
 MySQL Database x
Oracle Database x
Synology NAS x
VMware x
Hyper-V (standalone, cluster) x
Windows System State x
<< Palaa edelliselle sivulle

Lataa maksuton tietoturvaopas PK-yrityksille

Uudenlaisen työn tietoturva vaatii käyttäjältään entistä enemmän. Lataa vinkit parhaimpiin käytäntöihin.
LATAA OPAS
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!