Referenssi

Nissan uudisti myyntiraportointinsa

Nissan Nordic Europe Oy:n yksikössä aiemmin käytössä ollut myynnin raportointijärjestelmä koostui puhtaasti MS Excel -pohjaisista dokumenteista, joiden käsittely sitoi runsaasti henkilöresursseja ja aikaa.

”Eri maissa käytössä olleet erilaiset tietojärjestelmät vielä hankaloittivat tiedonkeruuta ja analysointia. Totesimme raportoinnin tehostamisen olevan välttämätöntä ja ryhdyimme tutkimaan tarjolla olevia vaihtoehtoja”, jälkimarkkinoinnin myyntipäällikkö Timo Nummela kertoo.

”Arvioimme 3-4 vaihtoehtoa, joista Integralin tarjoama EasyBI-järjestelmä vaikutti järkevimmältä. Mikä tärkeää, siihen sisältyi myös paikallinen tuki.”

”Kun omat tarpeet ja tavoitteet on tarkkaan mietitty ja niiden toteuttaja huolella valittu, lopputulos on odotusten mukainen. Suunnitelmat sujuivat ongelmitta ja järjestelmän käynnistäminen oli kaikin puolin vaivatonta. Tavoitteiden toteutuivat 110-prosenttisesti”, Nummela kuvailee.

Järjestelmä on myös Nissanilla todettu loppukäyttäjän näkökulmasta helpoksi käyttää. Lisäksi standardisoidut raportit ovat kaikissa maissa luettavissa täsmälleen samanlaisina ja reaaliaikaisina saatavilla yötä päivää.

Nummelan mukaan raportointijärjestelmän täydellisen ulkoistamisen merkittävin etu on mahdollisuus keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen.

”Raportoinnin ylläpito ei sido henkilöresurssejamme eikä meidän tarvitse huolehtia ohjelmistopäivityksistä. Kun vielä yhteistyö Integralin kanssa on toiminut todella hyvin, enempää emme voisi odottaa”, Nummela vakuuttaa.

#
Tietojohtaminen
#
Mittaaminen

Nissan

Nissan Nordic Europe Oy on vuonna 2005 perustettu, Nissan Europen omistama yritys, joka vastaa autojen maahantuonnista ja jälkimarkkinoinnista Pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Tutustu muihin töihimme
Tanssikoulu DCA muutti tanssitunnit etäopetukseksi
Connected Finland selätti haasteet ohjelmistolla
SRV hyödynsi IoT-teknologiaa rakentamisessa
Nissan uudisti myyntiraportointinsa
Eiran sairaala ulkoisti tietohallintonsa
Hämeenlinnan kaupunki mittaa sisäilman laatua

Miten voimme olla avuksi?

Tarvitsetko konsultointia, sparrausta tai konkreettisia ratkaisuja liiketoimintasi kehittämiseksi? | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Mahtavaa! Viestisi on nyt matkalla meille.
Hitto! Jokin on pielessä. Yritä uudelleen tai soita meille +358 9 8862 7000