Referenssi

Tanssikoulu DCA muutti tanssitunnit etäopetukseksi

Tanssikoulu DCA antaa taiteen perusopetusta tanssitaiteessa. Tanssikoulussa opetetaan tanssia lapsille, nuorille ja aikuisille aina aloittelijoista kilparyhmiin.

Koronavirus muutti toiminnan

Perjantaina 13.3.2020 alkoi Tanssikoulu DCA:ssa lähiopetustauko koronavirusepidemian takia. Lähiopetustauon tai epidemian kestosta ei ole tietoa, joten se on voimassa toistaiseksi.

Opetus- ja kulttuuriministeriö antoi lausunnon, jossa taiteen perusopetusta suositeltiin jatkettavaksi lähiopetusta korvaavilla vaihtoehtoisilla tavoillla. Tämä asetti Tanssikoulu DCA:n toiminnan uuteen tilanteeseen. Tanssitunnit oli järjestettävä etäopetuksena.

Tanssikoulu DCA:n rehtori Katja Putkosen mukaan tanssiopetuksen muuttaminen etäopetukseksi nopealla aikataululla oli iso haaste.

”Mietimme, miten saisimme alustan, jossa voimme lähettää tanssin opetusvideoita ja antaa tanssiopetusta etäyhteydellä.”

Etäopetukseen sopivia alustoja ja tukea

Tanssikoulu DCA oli yhteydessä Integraliin.

”Saimme pikaisesti ehdotuksen muun muassa Vimeon ja Zoomin käyttöön etäopetusalustoina.”

Integral hankki tanssikoululle Vimeo-tilin, jonka julkaisuasetukset asetettiin kuntoon. Tanssikoulun kanavalle tehtiin myös videointro. Integral toimitti Tanssikoulu DCA:lle video-ohjeet tilin käyttämisestä, kuten ohjeet videoiden lisäämiseen, jakamiseen ja live-lähetysten tekemiseen. Myös Zoomin käyttöön annettiin opastusta.

Ratkaisujen avulla koko Tanssikoulu DCA:n perusopetus, joka normaalisti tapahtuu vuorovaikutteisena kontaktiopetuksena, on toteutettu etäopetuksena.

”Pystymme jatkamaan taiteen perusopetuksen antamista etänä. Saamme jatkettua toimintaamme ja ainakin vielä työllistämään tanssinopettajia tässä vaativassa tilanteessa.”

Putkonen suosittelee Integralia etäopetuksen toteuttamiseen.

”Erityisesti siksi, että saimme ongelmaamme nopean ja toimivan ratkaisun sekä paljon tukea alustojen käyttöön. Saimme myös selkeät ohjeistusvideot.”

Lue lisää etätyöpalvelustamme.

#
Työntekeminen
#
Työympäristö

Tanssikoulu DCA

Tanssikoulu DCA antaa taiteen perusopetusta tanssitaiteessa. Tanssikoulu DCA:lla opetetaan tanssia lapsille, nuorille ja aikuisille aina aloittelijoista kilparyhmiin.

Tutustu muihin töihimme
Tanssikoulu DCA muutti tanssitunnit etäopetukseksi
Connected Finland selätti haasteet ohjelmistolla
SRV hyödynsi IoT-teknologiaa rakentamisessa
Nissan uudisti myyntiraportointinsa
Eiran sairaala ulkoisti tietohallintonsa
Hämeenlinnan kaupunki mittaa sisäilman laatua

Miten voimme olla avuksi?

Tarvitsetko konsultointia, sparrausta tai konkreettisia ratkaisuja liiketoimintasi kehittämiseksi? | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Mahtavaa! Viestisi on nyt matkalla meille.
Hitto! Jokin on pielessä. Yritä uudelleen tai soita meille +358 9 8862 7000