Webinaari digistrategian alkeista PK-yrityksille pe 1.2.2019

16.1.2019

Digistrategia on suunnitelma digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseksi liiketoiminnan tukemisessa ja kasvun mahdollistamisessa. Kuinka digistrategia rakennetaan?

Yrityksiltä löytyvät tyypillisesti erilaisia ratkaisuja ja teknologioita nykyisen liiketoiminnan pyörittämiseen, mutta usein kokonaisnäkemys ja suunnitelma niiden hyödyntämiseen ja edelleen kehittämiseen on unohtunut.

Mistä lähteä alkuun? Miten digitalisaatioon pitäisi reagoida ja minkälaisia elementtejä strategiassa pitäisi olla? Sosiaalinen media, analytiikka, IoT ja tekoäly kai ainakin? Teknologiat mullistavat yritysten liiketoimintaa kiihtyvällä tahdilla.

Ilmoittaudu mukaan perjantaina 1.2.2019 klo 9:00 järjestettävään webinaariimme, jossa esittelemme case-esimerkkinä hoiva-alan toimijan digistrategian toteuttamista. Webinaari on maksuton ja sen kesto on noin 30 minuuttia.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tuloksia digistrategialla

Lisää tuottavuutta ja teknologian hyödyntämistä omassa liiketoiminnassa – digistrategia mahdollistaa toiminnan suunnitelmallisuuden. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty!

Tervetuloa kuuntelemaan!

Terveisin,
Anne Ebeling ja Sari Isokorpi

« Paluu