EasyBI tiedon raportointiin ja analysointiin

Tiedon määrä kasvaa jatkuvasti, jonka lisäksi se muuttuu päivittäin. Tämän vuoksi analytiikka on yrityksissä entistä merkittävämmässä roolissa, sillä kaikesta tietovirrasta on löydettävä liiketoiminnan kannalta merkittävät tiedot ohjaamaan päätöksentekoa. Business intelligence (BI) eli liiketoimintatiedon hallinta on yrityksen systemaattista tietojen hankintaa, tallennusta sekä analysointia.

Pilviratkaisu tiedon raportointiin ja analysointiin

EasyBI on pilviratkaisu ketterään tiedon raportointiin ja analysointiin. Elämme digitalisaation, jatkuvasti kasvavan tiedon ja Big Datan maailmassa. Tiedon määrän kasvu parantaa liiketoiminnan edellytyksiä ja lisää mahdollisuuksia, mutta vain jos sitä osataan käyttää yrityksen liiketoiminnan tehostamiseksi.

Tietojohtamisen ja erityisesti liiketoimintatiedon hallinnan (Business Intelligence, BI) ratkaisut antavat yritysten johdolle mahdollisuuden johtaa organisaatiotaan tietoon eikä ainoastaan mielipiteisiin ja omiin tuntumiin perustuen. EasyBI mahdollistaa perustellun päätöksenteon ja tehokkaammat liiketoimintaprosessit yhdistämällä organisaation sisäisen ja ulkoisen tiedon.

EasyBI on kehitetty kaikenkokoisille yrityksille vuosikymmenten kokemuksella haastavista tietojohtamisen asiakassovelluksista ja se käyttää alan uusimpia ja parhaita tekniikoita. Palvelu sisältää käyttöönoton, koulutuksen, käyttäjätuen ja ylläpidon.

easybi-palveluEasyBI-ohjelmiston hyödyt:

1. Tieto on luotettavaa ja se on helposti käytettävissä
2. Data on visuaalisessa muodossa
3. Liiketoiminnan kokonaiskuva on hahmottuu, miten yrityksessä menee
4. Tulevaisuuden päätökset voidaan tehdä yhteisen ja yhtenäisen tiedon perusteella
5. Yrityksen kilpailukyky parantuu
6. Työntekijät motivoituvat parempiin suorituksiin
7. Yrityksestä tulee aito analyyttinen kilpailija

Kiinnostuitko? Lue lisää EasyBI-palvelusta täältä.

Oletko kiinnostunut tiedon raportoinnista ja analysoinnista?

Lataa tästä maksuton BI-aiheinen opas aloittelijalle.

easybi-banneri

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!