F-Secure Freedome suojaa mobiililaitteesi

Työskentely mobiililaitteilla on tehnyt verkon suojaamisesta entistä vaikeampaa. Heikosti suojatut älypuhelimet ovatkin tänä päivänä yritysten suurin tietoturvariski. Freedomella voit suojata ja hallinnoida kaikkia mobiililaitteita yhdellä painikkeella, jolloin laitteiden suojaaminen sujuu vaivatta.

F-Secure Freedomessa on yksityisyydensuoja ja tietoturva samassa helppokäyttöisessä paketissa. Lähes kaikkea mitä teet verkossa voidaan seurata ja jälkeen jättämäsi data tallennetaan. Verkkosivustot luovat sinusta profiilin käyttäytymisesi perusteella ja näyttävät sen jälkeen sinulle kohdennettuja hintoja ja markkinointia.

Freedome estää aggressiiviset seuraajat ja nopeuttaa esimerkiksi sivujen latautumista. Saat tietää torjuttujen seurantayritysten määrän sekä katsoa Tracker Mapper -ominaisuuden avulla mitkä olivat Freedomin torjumia seurantayrityksiä. Freedome antaa suojaa hakkereilta sekä tietojenkalastelijoilta ja voit valita tarvittaessa haluamasi virtuaalisen sijainnin.


SURFFAILE TURVALLISESTI

Freedome luo sinulle yksityisen verkon ja torjuu haitalliset sovellukset ja verkkosivut – yhdellä napin painalluksella.

PÄÄSY ESTETTYIHIN SISÄLTÖIHIN

Voit katsoa maarajoitettua sisältöä muuttamalla virtuaalista sijaintiasi. Enää ei tarvitse huolehtia ”sisältö ei ole käytettävissä maassasi” ‑tyyppisistä ilmoituksista.

WI-FI-SUOJAUS

Freedome suojaa avoimissa ja julkisissa Wi-Fi-verkoissa, jolloin ulkopuoliset eivät pääse käsiksi tietoihisi.

YKSITYISTÄ SURFFAILUA

Surffaile huoleti verkossa, sillä mainostajat tai edes tele­operaattorisi eivät näe, mitä teet verkossa. IP-osoitteesi on piilossa myös vierailluilta sivustoilta.


Freedomen ominaisuuksia:

  • Ei tarvetta rekisteröinneille eikä lokitiedoille. Näin pysyt täysin anonyyminä.
  • Käytä julkisia langattomia verkkoja turvallisesti, sillä tietoliikenteesi on salattu.
  • Voit hyödyntää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä, missä tahansa oletkin, asettamalla virtuaalien sijaintisi haluamaasi maahan.
  • Virusskanneri suojaa haitallisilta viruksilta, sovelluksilta, vakoiluohjelmilta sekä muilta ohjelmilta jotka voivat vaarantaa yksityisyytesi.
  • Yhteensopivuus: Windows PC, Mac OS X & iOS sekä Android.

 

Kiinnostuitko Freedome-suojauksesta?

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö. Palaamme pian asiaan!

Ota yhteyttä »

Petri Perkiö

+358 (0)50 594 1122

Lataa F-Secure Freedome-materiaali tästä.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!