Infonäyttö

Infonäyttöjärjestelmät ovat tehokas visuaalinen tapa kertoa yritykseen liittyviä uutisia tai mitä vain hyödyllistä ja ostopäätökseen vaikuttavaa tietoa. Asiakkaamme hyödyntävät näyttöjä esimerkiksi bussiaikataulujen, ruokalan jonotilanteen sekä myyntiryhmän viikkotulosten esittämiseen. Mahdollisuuksia on kuitenkin lähes rajattomasti.

Infonäyttöjä käytetään usein palvelupäätteinä tiedottamiseen ja kävijöiden viihdyttämiseen julkisissa tiloissa, kuten myymälöissä, ravintoloissa, kirjastoissa sekä hotelleissa. Kuinka hyödynnät asiakkaan odotusajan ravintolassa entä voiko lääkärin vastaanotolla tiedottaa jo valmiiksi tulevista rokotuspäivistä?


Näytöillä voidaan esittää käytännössä mitä tahansa sisältöä: kuvia, videoita, tekstiä, kotisivuja ja diagrammeja. Näyttöruutu hakee tiedon verkkoselaimesta, mutta esimerkiksi kuvat on ladattavissa suoraan ohjelmaan. Näyttöjen hallinta tapahtuu webselaimen kautta eli voit muokata kaikkien käytössä olevien näyttöjen sisältöä keskitetysti verkkosivustonne kautta.

Infonäytöt ovat yleistyneet tieto- ja näyttötekniikan myötä ja niiden sijoittaminen tiloihin ei vaadi kiinnittämistä suurempaa toimenpidettä. Saat kauttamme laadukkaat ja kestävät näytöt erilaisiin tiloihin sekä käyttötarkoitukseen. Näyttöjä on saatavissa useaa eri kokoa ja toimitamme myös kosketusnäyttöjä.


Valikoimamme suuret näytöt soveltuvat hyvin sisä- ja  ulkokäyttöön sekä pienemmät digitaaliset infotaulut käyvät esimerkiksi tuotetelineisiin, myymälöihin ja messuille. Interaktiiviset kosketusnäytöt toimivat hyvin esimerkiksi kauppakeskuksissa, jolloin kävijät voivat tutustua myymälöihin, yhteystietoihin tai vaikkapa liikkeiden sijainteihin.

Infonäytön hyötyjä ja käyttökohteita:

1. Yrityksen sisäinen viestintä, esimerkiksi palaveriajat, vapaat neuvottelutilat, myyntitulokset tai tulevat tapahtumat
2. Yrityksen ulkoinen viestintä, esimerkiksi opasteet, alennukset ja tiedotteet
3. Myymälämarkkinoinnissa tarjoukset, poistot tai esimerkiksi varastotilanne
4. Messut, odotustulat tai näyteikkunat, missä potentiaaliset asiakkaat liikkuvat

 

Kiinnostuitko infonäyttöratkaisusta?

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö. Palaamme pian asiaan!

Ota yhteyttä »

Petri Perkiö

+358 (0)50 594 1122

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!