Kotisivut yrityksille

Oletko perustamassa yritystä tai päivittämässä vanhoja kotisivuja nykyaikaisempaan versioon? Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuja aina tarvekartoituksesta julkaisuun saakka kaiken kokoisten yritysten ja yhdistysten tarpeisiin. Meiltä saat myös yrityksen visuaalisen ilmeen sunnittelun ja toteutuksen. Toteutamme lisäksi verkkokauppoja, videoita sekä erilaisia painettavia yritysmateriaaleja. Saamme asiakkailtamme kiitosta monipuolisesta osaamisestamme sekä kustannustehokkaista ratkaisuistamme.

Helppokäyttöiset ja hakukoneystävälliset kotisivut

Kotisivujen suunnittelussa huomioimme sen, että kotisivut ovat helposti päivitettävissä esimerkiksi mobiililaitteella. Kotisivut toimivat kaikilla päätelaitteilla ja huomioimme suunnittelussa Google-löydettävyyden.

Toteutamme sivut asiakaskohtaisesti, jolloin ulkoasu ja sisältö suunnitellaan aina asiakasyrityksen ulkoasu ja toiveet huomioiden. Tarjoamme apua myös myöhemmin kotisivujen ylläpidossa ja päivittämisessä. Toteutamme kotisivut pääsääntöisesti WordPress-alustalle, joka on nykypäivänä ylivoimaisesti suosituin vaihtoehto. WordPress tarjoaa sivuston vaivattoman ylläpidon sekä mahdollisuuden sisällön helppoon muokkaamiseen.

Kotisivupakettimme sisältää:

1. Kotisivujen visuaalinen suunnittelu sekä toteutus
2. WordPress-julkaisujärjestelmä
3. Domainin rekisteröinti
4. Webhotelli sekä sivutila

Saat yrityksellesi sopivan sivuston nopeasti avaimet käteen-periaatteella. Sivustomme ovat aina mobiili- ja hakukoneoptimoituja, joten ne toimivat kaikilla päätelaitteilla ja listautuvat hyvin Google-hauissa. Koulutamme tarpeen mukaan kotisivuasiakkaamme muokkaamaan sivujen sisältöä itse.

Olemme toteuttaneet esimerkiksi Lippupisteen Uutiset-sivuston.

 

4

3

2

Ulkoasu

Sisällönhallinta

Kuvamaailma

Hakukoneoptimointi

Kotisivujen ulkoasu toteutetaan aina toiveidenne ja suunnitelmienne mukaisesti.

Kotisivut toteutetaan WordPress -alustalle, jolloin muokkaaminen ja ylläpito on helppoa.

Lataamme halutessanne käyttövalmiit kuvat järjestelmän. Voitte käyttää, poistaa tai lisätä kuvia halutessanne.

Optimointi tarkoittaa, että kotisivunne näkyvät Internetin hakukoneissa (kuten Google) mahdollisimman korkealla hakutuloksissa.

 

Kotisivujen uudistus edessä?

Lataa tästä maksuton kotisivujen ostajan opas.

<< Palaa edelliselle sivulle
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!