Kotisivut yrityksille

Oletko perustamassa yritystä tai päivittämässä vanhoja kotisivuja uudempaan versioon? Toteutamme verkkosivuja niin yritysten, yhdistysten kuin järjestöjenkin tarpeisiin.

Suunnittelemme tarvittaessa myös kokonaan uuden yritysilmeen, johon sisältyy kotisivujen lisäksi myös muut tarvittavat myynti- ja markkinointimateriaalit.

Verkkosivujen lisäksi toteutamme helppokäyttöisiä verkkokauppoja sekä varausjärjestelmiä. Asiakkaamme kiittävät meitä sekä monipuolisesta osaamisestamme että kustannustehokkaista ratkaisuistamme.

Kotisivujen uudistus edessä?

Lataa tästä maksuton kotisivujen ostajan opas.

Helppokäyttöiset, responsiiviset ja hakukoneystävälliset kotisivut

Kotisivujen käyttäminen ja päivittäminen on helppoa ja vaivatonta. Suunnittelemme sivut aina käyttäjälähtöisesti, jolloin ne toimivat kaikilla päätelaitteilla ja listautuvat korkealle Googlen hakutuloksissa. Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Aloitamme projektin kuuntelemalla tarpeenne ja toiveenne sekä teemme näiden pohjalta ulkoasusuunnitelman toiminnallisuuksineen. Mielestämme verkkosivujen tulee olla tyylikkäät, toimivat ja ennenkaikkea tuottavat. Ajatuksemme on, että verkkosivujen tehtävä on tukea myyntiä ja tuottaa myyntimahdollisuuksia.


Toteutamme kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä. Vaivattoman ylläpidon lisäksi järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa sisältöä helposti, kuten lisätä ja muokata tekstiä sekä kuvia. Voit myös ladata videoita, bannereita sekä muuta visuaalista sisältöä ilman syvällistä perehtymistä aiheeseen. Tarjoamme tarvittaessa apua kotisivujen ylläpidossa ja päivittämisessä.

Saat kauttamme myös muut yritysmateriaalit, kuten esitteet, käyntikortit sekä esityspohjat.

Kaikki kotisivupakettimme sisältävät:

1. WordPress-julkaisujärjestelmän asennuksen ja käyttöönoton
2. Sivuston ulkoasun personoinnin
3. Tekstisisällön oikoluvun
4. Projektinhallinnan
5. Testauksen, viimeistelyn sekä julkaisun

Vertaile ja tilaa

Tarvitsetko sivuillesi kieliversioinnin sekä mahdollisesti myös verkkokaupan? Suunnittelemme ja toteutamme myös liiketoiminnan tarpeita varten räätälöityjä kotisivuratkaisuja.

Pakettivaihtoehdot »

Saat yrityksellesi sopivan sivuston nopeasti avaimet käteen-periaatteella. Sivustomme ovat aina mobiilioptimoituja, joten ne toimivat kaikilla päätelaitteilla. Koulutamme tarpeen mukaan kotisivuasiakkaamme muokkaamaan sivujen sisältöä itse.


Ulkoasu

Kotisivujen ulkoasu toteutetaan aina toiveidenne ja suunnitelmienne mukaisesti.

Sisällönhallinta

Kotisivut toteutetaan WordPress -alustalle, jolloin muokkaaminen ja ylläpito on helppoa.

Kuvamaailma

Lataamme halutessanne käyttövalmiit kuvat järjestelmän. Voitte käyttää, poistaa tai lisätä kuvia halutessanne.

Hakukoneoptimointi

Optimointi tarkoittaa, että kotisivunne näkyvät Internetin hakukoneissa (kuten Google) mahdollisimman korkealla hakutuloksissa.


Esimerkkejä toteuttamistamme sivuista

uutiset.lippu.fi »

 

info.lippu.fi »

 

finnwind.fi »

 

ac-tilit.fi »

 

talousagentit.fi »

 

huoneistomyynti.com »

 

Kiinnostuitko?

Autamme mielellämme kaikissa kotisivujen päivittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!