Olosuhdehallinta

Olosuhdehallinta auttaa saavuttamaan kiinteistölle tai työmaalle asetetut tavoiteolosuhteet sekä analysoimaan mahdollisia riskikohtia. Parhaimmillaan kiinteistö tai työmaa on energiatehokas, olosuhteiltaan miellyttävä sekä rakentamisen kannalta optimaalinen.

Olemme toimittaneet useille työmaille IoT-palveluita, joissa laitteet mittaavat esimerkiksi lämpötilaa, kosteutta sekä sähkönkulutusta. Kosteusmittaus ja rakenteiden kuivuminen voidaan myös mitata etänä, jolloin anturit välittävät jatkuvasti tietoa mitattavasta kohteesta. Saatu tieto tallentuu turvallisesti pilveen ja on katsottavissa helposta käyttöliittymästä ajasta ja paikasta riippumatta. Voit itse päättää ketkä tietoa pääsevät katsomaan, asettamaan hälytysrajoja sekä raportoimaan eteenpäin.

Saat meiltä käyttövalmiit laitteet erilaisiin olosuhdehallinnan tarpeisiin. Laitteet ovat helposti asennettavissa, langattomia sekä hyödyntävät tiedon välittämiseen radioverkkoa. Anturit voidaan asentaa useisiin eri käyttökohteisiin eivätkä vaadi sähkötöitä. IoT-hankkeiden aloittaminen on helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta.

Tarjoamme valmiita palveluita olosuhdehallintaan, jotka sisältävät:

1. Laitteen
2. Liittymän
3. Hallintaportaalin
4. Mobiilisovelluksen

Integralin IoT-palvelulla keräät kohteesta tietoja, joiden avulla voidaan optimoida esimerkiksi työmaiden sähkönkulutusta sekä arvioida tulevia kustannuksia. Mittaamisen automatisointi säästää työaikaa ja pienentää mittavirheiden riskiä. Voit myös asettaa hälytysrajoja mitattaville arvoille. Esimerkiksi lämpötilan noustessa tai laskiessa yli kriittisen rajan, lähettää palvelu automaattisesti hälytysviestin.

 

Seuraavat yhteistyökumppanimme hyödyntävät jo IoT-palveluitamme

 

Valikoimastamme löytyvät anturit olosuhdehallintaan

Tällä hetkellä tarjonnastamme löytyvät seuraavat anturit olosuhdeseurantaan ja laajennamme valikoimaamme jatkuvasti:

• Lämpötila-kosteusanturi
• Betonivalun lujuudenkehitys
• Sähkönkulutusmittaus
• Vesimittari
• Vuotovahti
• Tankkianturi
• Ovihälytin

IoT-laitevalikoimamme löydät täältä »

IoT-palveluiden hyötyjä

Saadun datan ja sitä kautta tiedon älykäs hyödyntäminen mahdollistaa muun muassa tuottavuuden tehostamisen sekä turvallisuuden lisäämisen. Lisäksi esimerkiksi sähkönkulutuksen mittarointi ja optimointi tuo myös selkeitä kustannussäästöjä.

• Säästää työaikaa ja vähentää inhimillisiä mitta- ja kirjausvirheitä
• Tieto on arkistoitavissa tulevaisuuden varalle
• Päätökset voidaan tehdä selkeän tiedon perusteella
• Tieto on visuaalisessa muodossa graafeina ja taulukkoina
• Tuloksia voidaan seurata käyttämälläsi laitteella

INiOT-asiakkaamme – lataa maksuton mobiilisovellus

Kehitimme IoT-asiakkaillemme INiOT-mobiilisovelluksen, jolla seuraat IoT-laitteittesi tuottamaa tietoa tunti-, vuorokausi-, viikko- ja kuukausitasolla. Sovelluksen avulla näet reaaliaikaisen kokonaiskuvan mitattavista kohteista sekä raja-arvojen tilasta. Sovellus näyttää IoT-laitteiden tuottaman mittausdatan graafisessa muodossa ja mahdollistaa mukautetun ajanjakson arvojen tarkastelun.

Mobiilisovellus on ladattavissa Google Playn kautta Android 6.0 ja uudemmille versioille sekä AppStoren kautta iOS 9.0 ja uudemmille versioille. Ladattavissa seuraavilla selaimilla: Chrome, Edge, Firefox sekä Safari. INiOT-sovelluksen käyttö edellyttää voimassa olevia FoxerIoT-tunnuksia.

 

 

 

Oletko kiinnostunut IoT-palveluista?

Lataa maksuton opas IoT:n hyödyistä ja vaihtoehdoista.

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!