Päivitä PSB-sopimus vuoden loppuun mennessä ja hanki etuja

1.11.2017

Protection Service for Business on markkinoiden paras ja monipuolisin tietokoneet, mobiililaitteet ja palvelimet kattava ratkaisu haastaviin tietoturvatarpeisiin. Se ei kuitenkaan vaadi merkittäviä ylläpito- tai hallintatoimia.

Tarjoamme nyt sopimuksen uusiville nykyasiakkaillemme sekä uusille PSB-asiakkaille edullisen Endpoint Protection-kokonaispaketin, joka sisältää:

● Computer Protection -päätelaitesuojauksen
● Password Protection -salasanojen suojauksen
● Freedome for Business – mobiililaitteiden suojaukseen

Kun päivität Protection Service for Business -sopimuksesi nyt uuteen Endpoint Protection-pakettiin, saat salasanojen suojauksen ilmaiseksi nykyisen sopimuskautesi loppuun saakka sekä Premium-ominaisuudet päätelaitesuojaukseen maksutta koko seuraavaan, uuteen sopimuskauteesi.

Tilaa tai uudista PSB-sopimuksesi nyt, saat koko palvelupaketin alkaen alle viidellä eurolla kuussa.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka. 

PÄÄTELAITESUOJAUS – Computer Protection
Palvelu sisältää virustorjunnan lisäksi edistynyttä tietoturvaa, kuten uhka-arvioinnin, koneoppimisen sekä suojan haittaohjelmia ja nollapäivähyökkäyksiä vastaan. Lue lisää.

SALASANOJEN SUOJAUS – Password Protection
Helppo ja käyttäjäystävällinen työkalu, jolla yrityksesi ehkäisee heikkojen salasanojen käyttämisen sekä samojen salasanojen käyttämisen toistamiseen. Lue lisää.

FREEDOME FOR BUSINESS – Mobile Protection
Ota mobiililaitteet ja niissä oleva data hallintaan. Älypuhelimet, joilta on pääsy sähköposteihin ja muihin yrityksen tietoihin, ovat haavoittuvia tietomurroille. Lue lisää.

 

« Paluu