Päivitämme verkkosivujen PHP- ja tietokantaversiot

22.2.2019

Päivitämme sekä palvelinalustamme että tietokantamme uusimpiin versioihin. Päivitykset ovat osa palvelinten ylläpitoa ja ne koskevat kaikkia palveluntarjoajia. Päivitys saattaa aiheuttaa virhetilanteita verkkosivuille.

Päivitämme kaikkien webhotelliasiakkaittemme PHP-versiot automaattisesti uusimpaan 7.3-versioon, sillä vanhan version ylläpito päättyy. Päivityksellä varmistamme tietoturvan ajantasaisuuden, jonka lisäksi ohjelmistojen käyttö nopeutuu uuden version myötä. Vanhoja versioita ei suositella enää käytettäviksi, sillä ne saattavat sisältää sellaisia tietoturva-aukkoja, joita ei enää havaita tai paikata.

Pyrimme minimoimaan päivityksistä mahdollisesti aiheutuvat haitat asiakkaillemme ja päivitämme samalla MariaDB-tietokantamme uusimpaan 10.3.-versioon. MariaDB on suosittu avoimen lähdekoodin tietokantaohjelmisto, joka perustuu MySQL-tietokantaohjelmiston avoimen lähdekoodin versioon. Viimeisin versio tuo uusia ominaisuuksia ja parannuksia ohjelmiston suorituskykyyn.

Aiheuttaako päivitys ongelmia verkkosivuille?

Verkkosivustot ja ohjelmistot, jotka eivät ole yhteensopivia uusien versioiden kanssa, saattavat lakata toimimasta päivityksen yhteydessä joko osittain tai kokonaan. Suosittelemme varmistamaan verkkosivustosi tai käyttämäsi ohjelmiston versioinnin yhteensopivuuden uusiin päivityksiin sopivaksi.

Valtaosa julkaisujärjestelmistä, kuten WordPress tai Drupal tukevat automaattisesti uusinta PHP-versiota. Tämä kuitenkin edellyttää, että ohjelmisto on päivitetty viimeisimpään versioon.

Huomasitko virhetilanteen?

Mikäli huomaat verkkosivuillasi ongelmia päivitysten jälkeen, otathan yhteyttä:

Integralin tuki
+358 (0)9 4247 5858
integral@integral.fi

Teemme myös verkkosivustojen testauksia, joissa huomioimme käytettävät lisäosat sekä sivuston teeman, joiden pohjalta toteuutamme arvion mahdollisesta korjaussuunnitelmasta. Toteutamme kotisivujen päivityksiä ja uudistuksia myös muille kuin nykyisille asiakkaillemme.

Otathan yhteyttä, mikäli kaipaat apua, neuvoa tai näkemyksiä verkkosivujen kanssa.

« Paluu

Verkkopalveluiden pankkitunnistuksen tietoturvavaatimukset tiukentuvat

Pankkitunnistuksessa käytössä oleva TUPAS-protokolla ei enää täytä vahvan sähköisen tunnistamisen...

Lue lisää »

Päivitämme verkkosivujen PHP- ja tietokantaversiot

Päivitämme sekä palvelinalustamme että tietokantamme uusimpiin versioihin. Päivitykset ovat osa p...

Lue lisää »

Webinaari digistrategian alkeista PK-yrityksille pe 1.2.2019

Digistrategia on suunnitelma digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseksi liiketoiminnan tukemisessa...

Lue lisää »

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!