Verkkosivuprojekti taloushallinnon asiantuntijoille

Talousagentit Oy on kotimainen talousjohtamisen ja yhtiöhallinnon asiantuntija, joka tarjoaa laajan osaamisen avulla asiakaslähtöisiä ratkaisuja erilaisiin taloushallinnon tarpeisiin. Luotettavuus ja vuorovaikutteisuus ovat yhtiölle tärkeitä arvoja, joista pidetään kiinni.

Toteutimme Talousagenteille helppokäyttöiset ja joustavat verkkosivut, jotka toimivat yrityksen ensisijaisena yhteydenottokanavana. Verkkosivut ovat Talousagenttien historian ensimmäiset, joten saimme aloittaa suunnittelun puhtaalta pöydältä. Verkkosivuprojekteissa hyvä etukäteissuunnittelu on onnistumisen avaintekijä, joten sivujen tavoitteiksi asetettiin informatiivisuus sekä mutkaton käytettävyys niin käyttäjän kuin päivittäjänkin näkökulmasta.

Uusille käyttäjille halutaan kertoa ensisilmäyksellä yrityksen toiminnasta ja palveluista. Toteutuksessa keskityttiin erityisesti sivuston jouhevaan toimintaan, kuten niiden nopeaan latautuvuuteen. Sivuston navigointi ja selkeä visuaalisuus tekevät sivustosta miellyttävän käyttää sekä helpon hahmottaa. Raikas ja moderni ilme antaa yrityksestä ammattimaisen vaikutelman ja herättää luottamusta kävijöiden keskuudessa.

Talousagenttien verkkosivut on rakennettu WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka mahdollistaa vaivattoman kehitystyön myös jatkossa. Lisäksi käyttöliittymä on selkeä, mikä tekee sisällön lisäämisen ja muokkaamisen helpoksi kaikentasoisille käyttäjille. WordPress on nykyisin yksi suosituimpia kotisivualustoja sisältäen hakukoneoptimoinnin sekä sivujen skaalautuvuuden kaikilla päätelaitteilla.


”Aloittavat pk-yritykset joutuvat usein tarkkaan miettimään mihin ensimmäiset pääomat investoidaan. Integral Oy:n kilpailukykyinen tarjous ja aikataulutus mahdollistivat meille nopean etenemisen verkkosivujen toteuttamisen osalta.

Projektin operatiivinen toteutus Integral Oy:n kanssa sujui todella ketterästi muun toiminnan ohessa ja ennen kaikkea aikataulussa. Projektin myötä ilmenneet lisätarpeet järjestyivät myös todella nopealla vasteella. Olen vakuuttunut Integral Oy:n teknisestä osaamisesta ja olemme erittäin tyytyväisiä myös visuaaliseen lopputulokseen.”

Kalle Kaikkonen
Johtava asiantuntija
Talousagentit Oy

« Paluu

CONTACT US »
OTA
YHTEYTTÄ »

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan pikimmiten!