Tutustu

Integral Oy

Ihmisten, tiedon ja teknologian yhteispeli on integralilaisille sydämenasia. Integral tarkoittaa olennaista ja yhtenäistä.

Täyden palvelun ICT-talo

Autamme ihmisiä onnistumaan työssään, jotta yritykset onnistuvat liiketoiminnassaan

Palveluitamme ovat Omajohtaminen, ICT- ja ohjelmistoratkaisut sekä BI- ja IoT-palvelut.

Onnistumisen avuksi olemme jakaneet palvelumme neljään osaan: Kehitä, Työskentele, Mittaa ja Ylläpidä.

Ihminen tekee työn

Ihmiset ratkaisevat yrityksen menestyksen myös tulevaisuudessa. Teknologian tehtävä ei ole korvata ihmistä, vaan vapauttaa ihmiset toimimaan vaikuttavammin yhteisten tavoitteiden eteen sekä saavuttamaan enemmän.

Tavoitteemme on, että onnistut työssäsi

Uskomme välittävään asiakaspalveluun ja luottamuksen ansaitsemiseen teoilla. Uuden kehittämisen rinnalla autamme sinua tehostamaan nykyisiä käytäntöjä ja vapautamme resurssejasi uuteen.

Sinä olet osa ratkaisua

Kehitämme työn digitaalista infraa itseohjautuvuuteen kannustaen. Ainutlaatuisen lähestymistapamme nimi on Omajohtaminen.

Ratkaisun toimivuuden mittari on miten se auttaa ihmisiä toimimaan.

Ratkaisun tärkein osa on sen käyttäjä. Sinä.

Teknologiaa ihmisten ehdoilla

Vuonna 2005 viisii työkaverusta päättivät perustaa oman yrityksen. Ajatuksissa oli tarjota ICT-palveluita yhden luukun periaatteella, jolloin PK-yritykset saisivat samasta paikasta kaikki liiketoiminnalleen olleellisimmat palvelut. Integral on alusta alkaen ollut työntekijöidensä omistama.

Alusta asti Integralin keskeisin ajatus on ollut, että asiakkuus on ydinosaamistamme. Pyrimme ymmärtämään ja auttamaan asiakkaitamme sekä tarjoamaan asiakkaillemme liiketoimintahyötyjä.

Integralin historian ensimmäinen toimisto avautui Helsingin Pitäjänmäkeen. Toiminta lähti vauhdikkaasti käyntiin. Pian huomattiin, että edessä on vääjäämätön, mutta iloinen ja hallittu kasvu. 

Samaan aikaan palkattiin lisää osaavaa porukkaa ja ostettiin muutama pienempi asiantuntijaorganisaatio tukemaan kasvua ja kehitystä. Viimeisin laajentumisemme tapahtui BI- ja IoT-puolelle. Yli kymmenen vuoden aikana olemme reissanneet pitkin Helsinkiä päätyen lopulta IT-elämän kehtoon Espooseen, Otaniemen kupeeseen.

Arvomme

Arvostus ja toisten auttaminen

Toimimme aina asiakkaitamme sekä toisiamme kohtaan kunnioittavasti. Toisten auttaminen ohjaa tekemistämme ja määrittää meitä integralilaisina.

Vastuullisuus

Ymmärrämme toimintamme merkityksen muille henkilöille sekä sidosryhmille. Osana vastuullisuutta huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja -turvallisuudesta.

Ilo

Uskomme, että ilo on osa työn mielekkyyttä, hyvinvointia ja johtamista. Iloinen ja innostunut henkilökunta tuottaa onnellisia asiakkaita.

Tuloksellisuus

Pyrimme aina tulokselliseen toimintaan. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin laadukkaasti, vaikuttavasti ja taloudellisesti. Tuloksellinen ja laadukas toiminta parantaa myös työntekijöidemme motivaatiota ja vaikuttaa positiivisesti työyhteisömme hyvinvointiin.

Yksinkertaistaminen

Uskomme, että yksinkertainen on kaunista. Pyrimme tuottamaan mahdollisimman vähän työntekoa hidastavia prosesseja. Olemme selkeä ja helposti lähestyttävä palveluntarjoaja myös asiakkaidemme suuntaan.

Asiakkaitamme

Laita meidät asialle

Kehitämme työn digitaalista infraa. Kuinka voisimme auttaa sinua onnistumaan työssäsi? | Tietosuojaseloste »

Lisää tietoja
Vähennä tietoja
Mahtavaa! Viestisi on nyt matkalla meille.
Hitto! Jokin on pielessä. Yritä uudelleen tai soita meille +358 9 8862 7000